Radical Zero S.R.L.
Sediu: Maracineni, Sat Argeselu. Nr. 560
Suna chiar acum la
0248/612323, 0722/393313
office@radicalzero.ro
Suna chiar acum la
0248-612323  office@radicalzero.ro
pentru o cerere de oferta

Despre companie

 

Distribuitor uleiuri pentru toate tipurile de autoturisme si utilaje, Radical ZeroSC RADICAL ZERO este o companie privata cu capital autohton, care a luat fiinta in luna aprilie 2002. 

Principala activitate a societatii este distributia de lubrifianti, unsori si alte produse petroliere.

Distribuitori ai lubrifiantilor Lubrifin in Pitesti si in tara

In iulie 2002, RADICAL ZERO a devenit distribuitor autorizat, certificat de SC LUBRIFIN SA Brasov, al produselor Lubrifin in judetele: Arges, Valcea, Dambovita, Olt si Teleorman. Astfel, Radical Zero s-a remarcat pe piata de profil din Romania, practicand preturile producatorului.

Datorita calitatii produselor comercializate, suportului tehnic asigurat de furnizori si nu in ultimul rand datorita promovarii produselor Lubrifin la nivel national, societatea a reusit sa acopere pana la finalul anului 2002 o cota de aproximativ 25 de procente din piata locala.

Extinderea gamei de produse cu uleiurile Total a adus dupa sine cresterea cotei de piata si consolidarea pozitiei pe piata locala a uleiurilor pentru autoturisme si utilaje

Extinderea gamei de produse, prin adaugarea in portofoliu a marcii Total a fost deosebit de benefica, societatea castigand in continuare cota de piata.

In acest moment, societatea isi desfasoara activitatea la sediul propriu, situat pe Pitesti-Campulung, la nr 560, unde dispune de birouri si spatii de depozitare amenajate pentru produsele comercializate.

De-a lungul timpului, societatea s-a impus pe piata de lubrifianti, unsori si alte produse petroliere prin exstinderea gamei de produse, prin implementarea constanta a unor criterii de calitate ridicate, raportate standardelor impuse. Astfel, am contribuit la evolutia rapida a societatii care, astazi se prezinta in fata dumneavoastra ca o societate matura, capabila sa satisfaca si cele mai exigente nevoi, mizand pe profesionalism, experienta si responsabilitate.