Radical Zero S.R.L.
Sediu: Maracineni, Sat Argeselu. Nr. 560
Suna chiar acum la
0248/612323, 0722/393313
office@radicalzero.ro
Suna chiar acum la
0248-612323  office@radicalzero.ro
pentru o cerere de oferta

Locatii si dotari

 

Investim permanent in dezvoltarea societatii noastre pentru a asigura partenerilor si clientilor nostri cele mai bune servicii de pe piata uleiurilor auto si a lubrifiantilor industriali

Firma noastra detine, in prezent,  spatii de depozitare proprii de peste 1000 mp si are ca principal obiectiv dezvoltarea acestora in viitorul apropiat, cu inca 1500 mp. De asemenea detinem un parc auto propriu, care ne ajuta sa livram produsele in toata tara cat mai rapid si sigur, intr-un termen de livrare de maxim 48 de ore! O promisiune de care suntem mandri!

Garantam siguranta si promptitudine atat prin dotarile mijloacelor de transport cat si prin profesionalismul echipei noastre.

Puncte de lucru Radical Zero in Constanta si Craiova, pentru a livra uleiurile si lubrifiantii doriti in termenul promis, oriunde in tara!

Pentru a acoperi cu succes intreaga tara in termenul promis de 48 de ore, am deschis, pe langa depozitul central din Pitesti inca doua puncte de lucru, in Craiova si in Constanta. Apelati cu incredere la specialistii nostri din oricare depozit, rezultatele vor fi aceleasi: prfesionalism, promptitudine si calitate!