Radical Zero S.R.L.
Sediu: Maracineni, Sat Argeselu. Nr. 560
Suna chiar acum la
0248/612323, 0722/393313
office@radicalzero.ro
Suna chiar acum la
0248-612323  office@radicalzero.ro
pentru o cerere de oferta

Sustenabilitate si etica

 

Credem ca o dezvoltare de durata se bazeaza pe principii corecte, de etica si ca nu exista afaceri de durata in afara unui cadru eticRadica Zero urmareste realizarea obiectivelor comerciale intr-o maniera responsabila din punct de vedere social, cu grija constanta pentru mediu, clienti si satisfactia angajatilor, sustenabilitatea reprezentand o linie directoare ce se regaseste in toate deciziile societatii.

Radical Zero inseamna seriozitate, respect si responsabilitate

Buna reputatie nu poate fi cumparata, ea reprezenta un efect direct a ceea ce facem, ca si societate sau pur si simplu ca persoana. Reputatia este greu de construit si greu de intretinut, dar foarte usor de daramat. De aceea noi, ca societate comerciala responsabila, ne-am propus sa o dobandim si sa o intretinem prin comercializarea unor produse si servicii de inalta calitate care sa aduca beneficii pe termen lung, atat noua cat si clientilor nostri.

Societatea noastra isi desfasoara activitatea ghidati de cele 5 reguli de baza din etica profesionala:

  • Integritate: Ne urmarim obiectivele cu onestitate si corectitudine, cu respectarea deplina a normelor si eticii profesionale.
  • Transparenta: Angajatii nostri sunt obligati sa prezinte produsele si serviciile precizand clar si vizibil conditiile precum si preturile cu toate taxele incluse. Ne-am propus sa folosim transparenta la baza tuturor actiunilor noastre, cu scopul de a permite tuturor partilor interesate sa ia decizii independente si informate.
  • Adoptam o strategie de negociere Win & Win: Aceasta strategie insemna ca ambele parti au de castigat. Sa nu uitam ca statisticile au dovedit ca un client nemultumit va spune la peste 20 de persoane despre nemultumirea lui, pe cand un client multumit va spune la maxim 3!
  • Oferim consultanta fiecarui client in parte: In permanenta cautam sa oferim clientului ceea ce el are nevoie, gasind solutia cea mai avantajoasa.
  • Egalitate: Ne-am propus sa eliminam toate formele de discriminare din comportamentul nostru si sa respectam diferentele de gen, varsta, origine etnica, religie, convingeri politice și sindicale, orientare sexuala, limba sau invaliditate.

In concluzie, ne dorim ca activitatea societatii noastre sa se desfasoare in conformitate cu regulile eticii, adaugand valoare produselor si serviciilor noastre si oferind clientului cea mai buna solutie, sustinand astfel cresterea clientilor nostri, alaturi de care si noi am crescut si vom creste in continuare.