ANAC

Sistemul de analiza a lubrifiantilor TOTAL la nivel mondial.

ANAC (abreviere pentru analiză comparativa) reprezinta sistemul TOTAL de analiză si dagnosticare pentru lubrifianți. ANAC este o gamă de analize de rutina dedicate, adaptate pentru orice aplicatie auto sau industrială.

Un serviciul de analiza a uleiului – deosebit de oricare altul.

ANAC se remarca în doua directii:

Aplicarea celor mai avansate tehnici de analiză, într-un centru european de analiza de ultima ora.

O bază de date unică:

  • pentru automobile: limitele de uzură calculate pentru fiecare parte componentă a automobilului (analiza uleiului pentru motor, pentru cutia de viteze, pentru osie, a uleiului hidraulic, a uleiului de răcire,….) si caracteristicile lichidelor (uleiuri și lichide de răcire)
  • pentru industrie: limitele specifice pentru toate uleiurile industriale Total, luând în considerare caracteristicile , aditivarea și aplicabilitatea uleiurilor.

O gamă extinsă de servicii dedicate activitatii tale:

Auto: Lucrări Publice / Minerit, Echipament de transport marfă sau călători, Camioane, Utilaje agricole, Navigație.

Industrie: productia de automobile, avioane, chimicale, ciment, energie, produse alimentare, prelucrarea metalelor, hârtie, industria siderurgică, textile, lemn.

Mai mult de 45 de ani de experiență.

ANAC combina astăzi expertiza a 3 companii care au fuzionat (în 2000) în noul grup Total: fostul Total (TDL), Fina (FinaCheck) și Elf (Anac- Diagoparc-Lubiana). Cunoștințele tehnice despre uzura motorului și despre calitatea lichidelor de răcire au fost combinate într-o bază de date centrală, utilizată în prezent de laboratorul central european pentru analiza uleiului din Ertvelde (Belgia), precum și de rețeaua mondială de laboratoare Anac „Weblink”.

Astăzi ANAC este un instrument important pentru clienții TOTAL din întreaga lume, ajutându-i să facă economii considerabile privind exploatarea vehiculului lor și / sau a parcului auto. Având în vedere volumul enorm de date stocate în baza de date, ANAC a devenit un partener al departamentelor de cercetare și dezvoltare pentru mulți producători.

ANAC Cifre-cheie:

  • Peste 15 000 de clienți din întreaga lume
  • Peste 4 milioane eșantioane analizate
  • Prezenta în 86 de țări
  • Rapoartele disponibile în 19 limbi

Laboratoare:

  • 1 centru principal european ANAC în Ertvelde, Belgia, care găzduiește, de asemenea, baza de date din întreaga în lume.
  • O rețea de laboratoare locale « Weblink » pentru analiza uleiului folosit, conectata la baza centrală de date.

Studiile de caz dovedesc profituri financiare datorită folosirii ANAC de cel puțin 10 la 1. Folosit de multi producatori (HITACHI, Daimler, DAF, VOLVO, RENAULT TRUCKS, JCB, DEUTZ, …) pentru monitorizarea vehiculelor în cadrul contractelor de garantie extinsa sau de întreținere.