DESPRE NOI

Despre companie

SC RADICAL ZERO este o companie privata cu capital autohton, care a luat fiinta in luna aprilie 2002.

Principala activitate a societatii este distributia de lubrifianti, unsori si alte produse petroliere.

Distribuitori ai lubrifiantilor Lubrifin in Pitesti si in tara

In iulie 2002, RADICAL ZERO a devenit distribuitor autorizat, certificat de SC LUBRIFIN SA Brasov, al produselor Lubrifin in judetele: Arges, Valcea, Dambovita, Olt si Teleorman. Astfel, Radical Zero s-a remarcat pe piata de profil din Romania, practicand preturile producatorului.

Datorita calitatii produselor comercializate, suportului tehnic asigurat de furnizori si nu in ultimul rand datorita promovarii produselor Lubrifin la nivel national, societatea a reusit sa acopere pana la finalul anului 2002 o cota de aproximativ 25 de procente din piata locala.

Extinderea gamei de produse cu uleiurile Total a adus dupa sine cresterea cotei de piata si consolidarea pozitiei pe piata locala a uleiurilor pentru autoturisme si utilaje

Extinderea gamei de produse, prin adaugarea in portofoliu a marcii Total a fost deosebit de benefica, societatea castigand in continuare cota de piata.

In acest moment, societatea isi desfasoara activitatea la sediul propriu, situat pe Pitesti-Campulung, la nr 560, unde dispune de birouri si spatii de depozitare amenajate pentru produsele comercializate.

De-a lungul timpului, societatea s-a impus pe piata de lubrifianti, unsori si alte produse petroliere prin exstinderea gamei de produse, prin implementarea constanta a unor criterii de calitate ridicate, raportate standardelor impuse. Astfel, am contribuit la evolutia rapida a societatii care, astazi se prezinta in fata dumneavoastra ca o societate matura, capabila sa satisfaca si cele mai exigente nevoi, mizand pe profesionalism, experienta si responsabilitate.

Echipa

“Munca in echipa este capacitatea de a munci impreuna pentru a realiza o idee comuna, capacitatea de a directiona realizarile individuale spre obiectivele organizationale. Este sursa ce le permite oamenilor obisnuiti sa atinga rezultate neobisnuite.” Andrew Carnegie

O echipa de profesionisti la dispozitia dumneavoastra

Echipa Radical ZERO este compusa din angajati profesionisti, pregatiti pentru a face fata oricarei situatii.

Avem convingerea ca munca in echipa este esentiala in drumul catre succes. Munca sustinuta, in echipa a stat, de altfel, la baza dezvoltarii sustinute a societatii noastre.

Investim in permanenta in echipa, in dezvoltarea personalului, pentru ca stim ca numai in acest fel societatea noastra isi va pastra pozitia de lider pe piata lubrifiantilor, atat in zona Pitesti, cat si la nivel national.

Comunicarea, profesionalismul, integritatea si inovatia sunt valorile comune ce alcatuiesc personalitatea echipei noastre, lasandu-si amprenta asupra serviciilor si produselor oferite.

Sustenabilitate si etica

Radica Zero urmareste realizarea obiectivelor comerciale intr-o maniera responsabila din punct de vedere social, cu grija constanta pentru mediu, clienti si satisfactia angajatilor, sustenabilitatea reprezentand o linie directoare ce se regaseste in toate deciziile societatii.

Radical Zero inseamna seriozitate, respect si responsabilitate

Buna reputatie nu poate fi cumparata, ea reprezenta un efect direct a ceea ce facem, ca si societate sau pur si simplu ca persoana. Reputatia este greu de construit si greu de intretinut, dar foarte usor de daramat. De aceea noi, ca societate comerciala responsabila, ne-am propus sa o dobandim si sa o intretinem prin comercializarea unor produse si servicii de inalta calitate care sa aduca beneficii pe termen lung, atat noua cat si clientilor nostri.

Societatea noastra isi desfasoara activitatea ghidati de cele 5 reguli de baza din etica profesionala:

  • Integritate: Ne urmarim obiectivele cu onestitate si corectitudine, cu respectarea deplina a normelor si eticii profesionale.
  • Transparenta: Angajatii nostri sunt obligati sa prezinte produsele si serviciile precizand clar si vizibil conditiile precum si preturile cu toate taxele incluse. Ne-am propus sa folosim transparenta la baza tuturor actiunilor noastre, cu scopul de a permite tuturor partilor interesate sa ia decizii independente si informate.
  • Adoptam o strategie de negociere Win & Win: Aceasta strategie insemna ca ambele parti au de castigat. Sa nu uitam ca statisticile au dovedit ca un client nemultumit va spune la peste 20 de persoane despre nemultumirea lui, pe cand un client multumit va spune la maxim 3!
  • Oferim consultanta fiecarui client in parte: In permanenta cautam sa oferim clientului ceea ce el are nevoie, gasind solutia cea mai avantajoasa.
  • Egalitate: Ne-am propus sa eliminam toate formele de discriminare din comportamentul nostru si sa respectam diferentele de gen, varsta, origine etnica, religie, convingeri politice și sindicale, orientare sexuala, limba sau invaliditate.

In concluzie, ne dorim ca activitatea societatii noastre sa se desfasoare in conformitate cu regulile eticii, adaugand valoare produselor si serviciilor noastre si oferind clientului cea mai buna solutie, sustinand astfel cresterea clientilor nostri, alaturi de care si noi am crescut si vom creste in continuare.

Locatii si dotari

Investim permanent in dezvoltarea societatii noastre pentru a asigura partenerilor si clientilor nostri cele mai bune servicii de pe piata uleiurilor auto si a lubrifiantilor industriali

Firma noastra detine, in prezent,  spatii de depozitare proprii de peste 1000 mp si are ca principal obiectiv dezvoltarea acestora in viitorul apropiat, cu inca 1500 mp. De asemenea detinem un parc auto propriu, care ne ajuta sa livram produsele in toata tara cat mai rapid si sigur, intr-un termen de livrare de maxim 48 de ore! O promisiune de care suntem mandri!

Garantam siguranta si promptitudine atat prin dotarile mijloacelor de transport cat si prin profesionalismul echipei noastre.

Puncte de lucru Radical Zero in Constanta si Craiova, pentru a livra uleiurile si lubrifiantii doriti in termenul promis, oriunde in tara!

Pentru a acoperi cu succes intreaga tara in termenul promis de 48 de ore, am deschis, pe langa depozitul central din Pitesti inca doua puncte de lucru, in Craiova si in Constanta. Apelati cu incredere la specialistii nostri din oricare depozit, rezultatele vor fi aceleasi: prfesionalism, promptitudine si calitate!