Radical Zero va ofera o gama larga de lubrifianti industriali, atat pe baza minerala cat si lubrifianti sintetici, de ultima generatie, creati cu scopul cresterii eficientei si productivitatii industriale.

In gama de lubrifianti oferiti exista diverse tipuri cum ar fi: lubrifianti auto, lubrifianti pt transmisie, lubrifianti hidraulici, lubrifianti pentru compresoare, lubrifianti pentru tratemente termice, accesati categoriile de produse pentru a putea vedea toate tipurile de lubrifianti oferite de societatea noastra.

O gama larga de servicii orientate in jurul uleiurilor auto si lubrifiantilor industriali

Prin intermediul specialistilor TOTAL si LUBRIFIN, RADICAL ZERO va pune la dispozitie, în mod gratuit, programul de asistenta tehnica si consultanta, care cuprinde:

  • Recomandari tehnice pentru produsele proprii, în raport cu tipul si natura aplicatiei sau/si utilizarii;
  • Transfer de informatii tehnice, dedicate aplicatiei specifice si utilizarilor conexe acestei aplicatii, în vederea formarii unui suport tehnic care poate fi cuprins în programul de întretinere generala al echipamentului sau utilajului;
  • Studii proprii asupra comportarii reologice si tribologice a lubrifiantului în conditii de functionare;
  • Urmarirea comportarii în timpul functionarii lubrifiantului prin analize de laborator;
  • Determinarea caracteristicilor fizico-chimice care caracterizeaza degradarea lubrifiantului în exploatare (continutul de apa, continutul de impuritati mecanice, vâscozitate), si reflecta o apreciere generala asupra nivelului de uzare a lubrifiantului în raport cu starea initiala. Acest serviciu este asigurat prin utilizarea unui analizor portabil, computerizat, echipat cu soft-uri specializate;
  • Determinarea valorilor caracteristicilor fizico-chimice si de performanta cu o frecventa solocitata de utilizator pentru aprecierea gradului de uzura a uleiurilor.

In cadrul programului special de asistenta tehnica si de consultanta se ofera suplimentar:

  • Date tehnice asupra semnificatiei caracteristicilor lubrifiantilor la receptie si in timpul functionarii;
  • Informari tehnice aspra functionarii, intretinerii si masurilor de precautie ce trebuie asigurate la utilizare pentru toate tipurile de lubrifianti fabricati de Lubrifin;
  • Recomandari tehnice asupra selectarii lubrifiantilor in raport cu tipul si natura utilizarii;
  • Utilizarea bazei de date acumulate si prelucrate statistic pentru programe de intretinere si urmarire a functionarii utilajelor.

Serviciile pot fi cuprinse in programe pachet de instruire sau pot fi oferite la solicitarea utilizatorilor, avand caracter imediat.